Ben je ook geïnterresseerd in sterrenkunde en wetenschap...

Al bijna 50 jaar is Quasar de plaats waar jongeren wekelijks samenkomen om zich als vrienden te verdiepen in astronomie en aanverwante wetenschappen. Een leuke sfeer en hilarische momenten in combinatie met originele en leerzame activiteiten zijn de ingredienten waar Quasar voor staat!

Leer je werken met een telescoop, dan gebruik je onze professionele telescopen en met de hulp van onze ervaren en enthousiaste leden spoor op geen tijd de geheimen van het universum op.

Bouw je een waterraket, dan kan je rekenen op de beruchte en gevreesde ervaring van Quasar die al enkele jaren op rij de hoogste en meest geavanceerde waterraket van Vlaanderen lanceert.

Kom je met ons mee op meerdaagse trekkingstochten, dan kan je je verwachten aan vergaande touwenparcours, vlottentochten en kampvuren.

Wil je iets leren over zwarte gaten, donkere energie, de planeten en sterren ? Op onze voordrachten komt elk thema aan bod gaande van het allerkleinste zoals string theorie tot het allergrootste.

Zoek je een leuke hobby? geen nood! Quasar organiseert talrijke uitstapjes, computerdagen, zomerkamp, heeft kasten vol gezelschappelen en zoveel meer.

Ontdek snel al onze activiteiten in beeld en film.