Word lid

Wil jij leren waarnemen als een professional? Micro- en waterraketten lanceren? Meegaan op de survivaltochten? De leukste gezelschapsspelen spelen? Je eigen telescoop bouwen?

Ben je tussen 12 en 25 jaar oud? Dan ben je meer dan welkom in Quasar:

Je kan gratis een aantal activiteiten en workshops bijwonen zodat je goed beeld krijgt van onze club. Als geïnteresseerde kan je ook de maandelijks openbare activiteiten bijwonen die georganiseerd worden voor het grote publiek. Daar vind je eveneens onze folders en leden van de club terug. Spreek ons gerust aan, we geven je met plezier tekst en uitleg over onze vereniging.

"Help ik weet nog niet veel over astronomie! "

Geen probleem, quasarianen helpen elkaar graag! Verder hebben we voor jou een speciale jeugdcursus die volgestouwd zit met de basis van astronomie en ruimtevaart. Op jou eerste waarnemingsavond zal een ervaren lid je de geheimen van een telescoop onthullen. Eens je die gevolgd hebt kan je gemakkelijk alle activiteiten volgen. De spreekbeurtgevers zijn naast de gastsprekers leden van Quasar die net zoals jij van jongsaf aan geïnteresseerd waren in astronomie. Vandaag studeren of werken zij in bijna alle sectoren: ruimtevaart, fysica, chemie en zelfs geneeskunde, informatica en economie of zitten nog in het middelbaar.